Orez integral cu ardei si verdeturi

de cristeena20 in Mancaruri de post, 5 Mar 2018 | 9349 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

05.03.2018, 16:02

Yummy! Papa bun!

portiadelumina 1

05.03.2018, 16:11

Spuneam și ieri, la o altă postare, că mănânc foarte rar orez, asta urmare a unor ani în care am mâncat prea mult forțat de împrejurări, dar când mănânc, musai cu acritură, altfel nici nu concep, nici nu mă ating.

Rahela Velicu 1

05.03.2018, 16:28

Bun!

cristeena20 1

05.03.2018, 16:30

nici eu nu eram mare fan de orez-dar de cand m-am mutat aici il ador. Au ei niste modalitati sa il faca..mmmm.Si plus ca se cultiva aici .

elucubratiiculinare 1

05.03.2018, 17:05

xana 1

05.03.2018, 17:06

Ce bunatate ai facut tu acolo!

MotanLaOale 1

05.03.2018, 17:15

mirela0911 1

05.03.2018, 17:41

Ce bun trebuie sa fie!

Gherca Daniela 1

05.03.2018, 18:31

Ina 1

05.03.2018, 19:05

buuun

madi_marin 1

05.03.2018, 20:19

bun, ne place

Rocsi 1

05.03.2018, 20:47

Simplu si bun!

katty 1

05.03.2018, 21:34

Imi place!

cristeena20 1

06.03.2018, 12:11

multumesc mult!

kytz 1

07.03.2018, 06:26

Bun, bun!

miki_a 1

07.05.2018, 15:27

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu şniţele de soia