Orez cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 29 Iun 2016 | 5839 vizualizari

COMENTARII (17)

AndrutzaP 1

29.06.2016, 11:06

bunnnn. Imi placee

Rahela Velicu 1

29.06.2016, 11:21

Ksenya 1

29.06.2016, 12:00

si mie!

Bya Ralu 1

29.06.2016, 12:15

bun

deyutzky 1

29.06.2016, 12:16

Tare bun e!

dantes 1

29.06.2016, 13:52

Bun!

Catalina L 1

29.06.2016, 14:36

F bun

Constelatialeu 1

29.06.2016, 15:32

am bun, e cu leguma mea porcu..

Gherca Daniela 1

29.06.2016, 15:57

Rocsi 1

29.06.2016, 20:00

Mmmm, ce bun!

Rahela Velicu 1

29.06.2016, 20:28

Multam, bucatarasi!

Satisfyyourcravings 1

29.06.2016, 21:19

Trebuie sa fie tare bun!

diaconta 1

29.06.2016, 22:46

Foarte bun

Rahela Velicu 1

30.06.2016, 09:14

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:36

Imi place mult culoarea! Mai exact, ce contine "condimentul" pentru paella?

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:45

Imm, delicios!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman