Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 6964 vizualizari

COMENTARII (11)

lia maria 1

18.01.2011, 10:58

imi place

mihaelar63 1

18.01.2011, 11:13

Nu am folosit anghinare mi se pare complicat de curatat /

DIANA B 1

18.01.2011, 11:32

Am imbatranit , dar anghinare n-am vz nici pe piata si nici in market , doar in farmacii ptr ceaiuri ... de auzit , auzeam la bunicu' , cand era suparat ...
Cred ca-i bun ...

MIUTA 1

18.01.2011, 12:19

Interesant,nu folosesc anghinare.Cred ca e delicioasa,super Lili

MotanLaOale 1

18.01.2011, 13:22

aziz 1

18.01.2011, 13:40

Dianaaaa si eu auzeam de anghinare pe la tata cite o dat acum am vz in supermarket dar nu am facut niciodata desi am mincat si a fost extraordinar de bun

lilik 1

18.01.2011, 14:19

@Mihaela nu e chiar greu..uite promit ca pun un aticol despre cum se curata
@Onesta este f buna si sanatoasa
multumesc tuturor

LUK 1

18.01.2011, 14:35

n-am mancat niciodata..tre sa incerc

lilik 1

18.01.2011, 15:33

luk e buna

kamy 1

20.01.2011, 18:53

orezul imi place da anghiare nu am mancat

lilik 1

20.01.2011, 20:26

e o combinatie tare buna draga mea tre sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu legume