Negresa

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 28 Mar 2011 | 20703 vizualizari

COMENTARII (57)

gaby_duceag 1

03.04.2011, 21:45

ia zi, dya, compozitia aia fiarta, trebuie sa se raceasca complet sau sa fie calduta?
ce dimensiuni are tava?

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:39

Gaby, eu nu am rabdare sa se raceasca complet si intotdeauna folosesc cantitate dubla. Tava e de 37 cu 30 cm

gaby_duceag 1

03.04.2011, 23:45

Adica..cu 1kg de zahar?

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:51

Zaharul incerc sa il reduc, si jumatate de kg e prea mult, cel putin pentru mine,,, cred ca pe ansamblu folosesc 400 g (pt reteta dubla) si in general nu respect retetele! cred ca ar trb sa schimb cantitatea din postare, chiar daca asa era scrisa pe plic

Dya Daniela Andrei 1

03.04.2011, 23:54

prea tarziu,,, au trecut cele trei zile! Sefu a fost binevoitor! Multumesc!

adry88 1

02.06.2011, 12:33

bun

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2011, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si bezea