Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi in Porc, 11 Dec 2017 | 6173 vizualizari

COMENTARII (31)

MotanLaOale 1

11.12.2017, 20:32

Rahela Velicu 1

11.12.2017, 20:33

Imi place!

Constelatialeu 1

11.12.2017, 20:37

Doua portii de parmezan va rog....

mirela0911 1

11.12.2017, 20:43

Ce bine suna si ce bun o fi!

vasimur 1

11.12.2017, 20:52

Rocsi 1

11.12.2017, 21:04

Cleme, o bucata am in frigider, sa te multumesti cu aia )

Rocsi 1

11.12.2017, 21:04

Multumesc tuturor pentru aprecieri si ma bucur ca va place!

Constelatialeu 1

11.12.2017, 21:07

Ma multumesc, sar`na.....

-Licurici- 1

11.12.2017, 21:23

Mi s-a facut o pofta.... arata super bine!

RODIMUR 1

11.12.2017, 21:31

Rafinat și pe gustul meu!

oanapl 1

11.12.2017, 22:29

Yami! Ce bine arată!

Adi 1

11.12.2017, 22:34

Bun!

xana 1

11.12.2017, 22:57

Ce bunatate!

Valclaudia 1

12.12.2017, 06:16

arata excelent!

dantes 1

12.12.2017, 09:09

Super!

miki_a 1

12.12.2017, 09:23

Yammi, yammi, yammiiiiiii!!!!

Ksenya 1

12.12.2017, 09:32

ce pofta mi-ai facut ,Rocsi !

Lau 1

12.12.2017, 10:04

ce papa bun ai facut

Corinuta 1

12.12.2017, 14:10

super reteta! e la favorite!

Catalina L 1

12.12.2017, 19:14

foarte bun

Rocsi 1

12.12.2017, 19:48

Ma bucur mult ca va place. Este un preparat simplu, dar tare bun!

madi_marin 1

12.12.2017, 19:53

si bun si frumos!

mihaelar63 1

13.12.2017, 09:01

Rocsi 1

13.12.2017, 21:10

Madi, Mihaela, va multumesc!

Ancutsa 1

16.12.2017, 15:24

Noua ne place mult orezul! Si mai ales muschiul! Foarte frumos preparatul tau si foarte gustos!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu garnitura de orez