Muffin cu gem

de esmerandra in Prajituri, 24 Iun 2011 | 5519 vizualizari

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

24.06.2011, 10:25

ce frumusele sunt!

deyutzky 1

24.06.2011, 11:30

tare dragalase

Rocsi 1

24.06.2011, 11:42

eu cand am facut cu dulceata,dulceata mi s-a lasat la fund..cred ca cu gem e mai bun,ca e mai gros..concediu placut

MotanLaOale 1

24.06.2011, 15:31

bune bune

MIUTA 1

25.06.2011, 00:13

Suuuuuper bune

aziz 1

25.06.2011, 11:25

concediu linistit!!!vrem si noi briose

ionela2682 1

25.06.2011, 15:52

Arata foarte bine briosele tale,felicitari..nici eu nu prea reusesc sa mentin gemul in briose la mijloc..se scufunda,am incercat si coacere jumatate si adaugarea gemului si tot se scufunda ..dar nu e prea mult pref de copt...1 plic care are aprox 1 lingurita se foloseste pt 500 g faina eu asa stiu...nu au gust ciudat????

adry88 1

28.06.2011, 16:30

Lau 1

02.07.2011, 22:59

Cris2711 1

21.07.2011, 19:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bocconotti