Mușchi de porc în staniol

de LadyCrs in Mezel de casa, 20 Apr 2012 | 17353 vizualizari

COMENTARII (16)

T I M E A 1

20.04.2012, 15:56

tare bine arata

Panacris 1

20.04.2012, 16:38

Delicios!

diaconta 1

20.04.2012, 16:50

ce bine arata

Lau 1

20.04.2012, 17:17

gustos

Bya Ralu 1

20.04.2012, 17:46

minunat

cla 1

20.04.2012, 18:23

arata fff bine dar stiai ca in staniol e un pic toxic iti pot spune ca arata la fel de bine daca il pui in hartie de cuptor si dupa in staniol important e sa nu intre in contact carnea cu aluminiul. scuza-ma ca mi-am permis un sfat dar cum toti tinem la sanatate cred ca nu te superi, pa pupici

MotanLaOale 1

20.04.2012, 18:45

Zamfira 1

20.04.2012, 18:48

Rocsi 1

20.04.2012, 19:32

adry88 1

20.04.2012, 20:53

foarte foarte bun pune la pachet si o feliuta pentru mine

cocolina 1

20.04.2012, 22:09

Excelent de bun

iry-gabriela 1

21.04.2012, 14:15

place

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:34

gustos

- Andreea - 1

22.08.2012, 15:20

mi s-a facut foame...

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 20:25

mmm,ce bun

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui