Minipizza cu sunca si ciuperci

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2010 | 10673 vizualizari

COMENTARII (23)

Teo 1

03.02.2010, 21:38

Silvia,salut ideile tale! ma gandeam ce sunt astea asa rotunjoare si dupa ce am citit ,mi-am dat seama cat de simplu e de realizat; felicitari,pt. originalitate!am sa o incerc sambata;

Miha 1

03.02.2010, 22:27

Am facut si eu de multe ori, dar cu aluat de pizza/paine.

Adinacarla 1

03.02.2010, 23:02

e o ora cam tarzie dar asa as manca si eu macar o singura bucata....arata foarte bine...am sa le incerc si eu

ionix 1

04.02.2010, 09:56

cred ca as manca mini-pizze de astea pan-as crapa...

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Ma bucur ca va plac, defectul asta il au ca se mananca prea multe
Miha cu aluatul asta de foietaj e super ok ca se desfac in multe straturi si arata bine

Sylvia 1

04.02.2010, 10:04

Teo o sa iti iasa minunate, poti pune ce combinatii vrrei tu

rivka 1

04.02.2010, 10:20

si eu faceam acum vreo 3, 4 ani pt barbat intr-o veselie saptamanal, cu aluat de pizza...dar cum mie nu-mi prea place pizza acum se considera fericit cand ii mai fac 1 data / an.

arata foarte bine!

Sylvia 1

04.02.2010, 11:42

Cu foietaj ies mai fragede de la untul din aluat si e si simplu rivka fa-i mai des

Miha 1

04.02.2010, 11:55

Nu stiu cum o fi la voi Silvia, dar la noi aluatul foietaj e plin de E-uri.

Sylvia 1

04.02.2010, 12:18

Miha sa stii ca aici gasesti super ok, eu iau mereu proaspete care rezista putin, la frigi trebuie tinute, le gasesc si la bulanjer. Unde e aluat fraged fac e dar unde e foietaj...sincer nu am facut inca o sa fac o data sa vad cum imi ies straturile.

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 14:49

Am facut si eu acum ceva timp,dar cu aluat pentru pizza cum au zis si fetele

Bunica 1

06.02.2010, 09:56

rivka, mai rasfta-l din cand in cand ! Nu prea des

mihaelar63 1

08.02.2010, 01:19

si eu o pun la favorite

Sylvia 1

08.02.2010, 10:35

Mihaela sa imi zici dca o incerci si iti place

Adinacarla 1

09.02.2010, 01:08

azi am facut si eu...foarte bune mi-au iesit...si repede s-au topit.

Sylvia 1

09.02.2010, 11:55

Adinacarla, ma bucur, o sa mai pun ceva retete de genul asta, la o bere rece merg minunat .

mihaelar63 1

09.02.2010, 23:44

chiar acum le-am scos de la cuptor si llle-am gustat sunt grozave . vai !!! dar si bere nu rezist tentatiei , am ceva de 330 ml pe balcon .. saptamana asta ne facem de cap , pe urma ne cumintim .

Sylvia 1

10.02.2010, 12:24

Asta zic in fiecare saptamana

Roxana 1

01.04.2010, 17:49

Sylvia....sunt superbe. tocmai leam terminat de copt. si sper sa nu le si termin de mancat

Sylvia 1

01.04.2010, 18:33

Roxana ma bucur ca ti-au iesit bine

elena1988 1

03.03.2011, 18:08

ma apuc sa fac si eu acuma

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:39

Rahela Velicu 1

25.12.2019, 00:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)