Mini rulouri cu crema

de lilik in Prajituri, 13 Sep 2010 | 30334 vizualizari

COMENTARII (32)

Sidy 1

14.09.2010, 14:19

Waw ce fain arata rulourile tale Si eu as face dar nu am bete....
Ela tu de unde le-ai cumparat ???
Lilik da tu pe ce bete de lamai le-ai facut ? Pe crengute de lamai ???la voi in Italia or fi pe toate gardurile

lilik 1

14.09.2010, 17:36

mi-a facut tata din crengute de lamai k sunt peste tot ,dar cred k se pot face din orice pom fructifer pt k nu poate face rau(zic eu)...multumesc

Julie 1

17.09.2010, 08:51

Si eu am niste betisoare din astea, le folosesc des. Nici nu mai stiu din ce fel de pom au fost rupte!

lilik 1

17.09.2010, 18:12

eu stiu pt k sunt sunt noi julie

vickyduta 1

24.11.2010, 11:10

Sunt superbe rulourile tale si eu am confectionar betisoaare dintr-un facalet vechi rau care era lung si l-am taiat bucatele mici.

lilik 1

24.11.2010, 11:16

mersi vicky
ingenioasa ideea cu facaletul

doinita2ina 1

08.11.2014, 18:16

La fel de utila este o coada da matura din lemn .Eu fac aluatul ca de gogosi si le tai fasii le rulez pe bete si la prajesc in ulei
Le umplu cu crema de vanilie din comert(crema de vaniliele) plic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri