Mini eclere

de LC in Dulciuri, 25 Apr 2012 | 7468 vizualizari

COMENTARII (18)

Panacris 1

25.04.2012, 17:48

Delicioase!

Cris2711 1

25.04.2012, 17:52

ce imi plac eclerele

T I M E A 1

25.04.2012, 18:10

super ! vreau si eu !!!!!!

Lau 1

25.04.2012, 18:20

imi plac

cocolina 1

25.04.2012, 18:30

foarte bune si frumoase

MotanLaOale 1

25.04.2012, 18:35

bun bun

Miha 1

25.04.2012, 19:35

Cris, eu am facut si cu mai putina faina si au iesit foarte bine.

http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2012/04/eclere-cu-crema-de-vanilie-si-frisca.html

Faina se pune toata deodata peste lichidul fierbinte si se amesteca cu un tel. Imediat compozitia se "strange" si poti amesteca abia abia.

LC 1

25.04.2012, 19:45

Aici să fie oare buba? Că nu am pus făina toată odată, ci puțin câte puțin și amestecam?

Miha 1

25.04.2012, 19:50

Da, cred ca aici ai gresit. Lasa...nu fi necajita, data viitoare va fi mai bine.

LC 1

25.04.2012, 19:52

Mulțumesc pentru sfaturi :*:*

diaconta 1

25.04.2012, 20:21

as vrea si eu Lady

deyutzky 1

25.04.2012, 20:43

imi plac tare mult eclerele

Sim0na 1

25.04.2012, 21:04

Rocsi 1

25.04.2012, 21:20

yamiiii..vreau si eu din bunatatile astea

iry-gabriela 1

25.04.2012, 21:52

mmmmmmm,dar pofta mare mi-ai facut

Bya Ralu 1

25.04.2012, 21:59

arata bine

mamaieelena 1

26.04.2012, 19:16

bune,bune

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme