Mini Chiftelute

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2009 | 3917 vizualizari

COMENTARII (6)

Michelle 1

03.12.2009, 15:31

brie 1

03.12.2009, 15:42

vad ca si tu ai bucatarit ceva, imi plac chiftelele dar le prefer pe cele fara carne, in rest folosec si eu aceiasi compozitie adaug in plus cateva legume

rivka 1

03.12.2009, 15:45

nu am mai mancat de f mult chiftele, mie imi place cum le face maica-mea , mici asa ca o nuca pe mesele festive,eu nu am rabdare sa le fac asa mici, dar imi plac da...

liana_geicu 1

03.12.2009, 19:44

in weekend cred ca o sa fac si eu chiftele! imi plac tare mult! mai ai, ca as vrea si eu? eu vin cu muraturile...

MIMI 1

04.12.2009, 09:15

mmmm am sa fac si eu dar eu mai pun si marar.Oricum e o idee buna pt weekend..Sper sa ne vedem.

pana_luminita 1

04.12.2009, 14:28

fac cinste si cu muraturile sa fie tot meniul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu cascaval italian, pancetta si masline