"Miere" de papadie

de alinutzika in Sirop / Compot, 15 Mai 2012 | 10729 vizualizari

COMENTARII (27)

Rocsi 1

15.05.2012, 13:05

stiu ca e foarteeee buna si sanatoasa!!!facea si mama cu ceva ani in urma!!

Panacris 1

15.05.2012, 13:26

Super idee!

alinutzika 1

15.05.2012, 13:41

diaconta 1

15.05.2012, 13:48

interesant

Alinutza80 1

15.05.2012, 14:27

buna idee

gaby_duceag 1

15.05.2012, 14:31

fain

Lau 1

15.05.2012, 14:35

interesant

MotanLaOale 1

15.05.2012, 15:02

interesant

alinutzika 1

15.05.2012, 15:29

va multumesc pentru comantarii!

deyutzky 1

15.05.2012, 15:43

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:46

foarte interesant!

Dana_Retetegg 1

15.05.2012, 15:57

aziz 1

15.05.2012, 16:30

cu siguranta fara,, ajutorul,,de nadejde nu ar fi iesit asa buna!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 18:28

interesanta

mamaieelena 1

15.05.2012, 19:03

buna,buna

alinutzika 1

15.05.2012, 19:12

aziz, cu siguranta..

mihaelar63 1

15.05.2012, 23:04

Frumoase imagini
Sa-ti traiasca culegatorul
Si eu faceam in trecut , este delicioasa iarna pe paine cu unt sau sa se unga cozonaci pe deasupra

Sim0na 1

16.05.2012, 10:45

Nu stiam de reteta asta!! Trebuie neaparat incercata!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Mihaela , iti multumesc mult!

alinutzika 1

16.05.2012, 22:47

Simona...la anu'cand apar iar papadii...

gaby_duceag 1

23.05.2012, 22:38

Am facut si eu azi dar le-am pus la rece, la macerat, nu le fierb.
Arata bine

diaconta 1

23.05.2012, 22:47

si de-asta ai facut Gaby??? Tulai Doamne

gaby_duceag 1

25.05.2012, 08:03

Dia, acum doua zile l-am pus la macerat; nu stiu ce va iesi, ca-n toate retetele pe net vad florile fierte eu nu voiam asa, pe cel de brad tot prin macerare il fac.

alinutzika 1

25.05.2012, 14:41

macerate, probabil, (de fapt sigur), isi pastreaza mai bine vitaminele si toate cele...dar am auzit ca dupa ce desfaci borcanul trebuie tinut la frigider ca se strica.Eu nu am facut decat asa. Te pup, Gaby

gaby_duceag 1

25.05.2012, 14:42

n-am facut niciodata, e primul an.
asa-l fac si pe cel de brad si intr-adevar pastrez sticlutele la frigider.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sirop natural de papadie