Mic dejun cu miez de lapte si cascaval Delaco

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2013 | 2889 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

19.04.2013, 20:58

Te-ai scosmaine trebuie sa-l duci la barbier pe nenea din farfurieUn mic dejun gustos!

portiadelumina 1

19.04.2013, 20:58

Ce haios! Super!

marianascarlat 1

19.04.2013, 21:00

Imi pare rau ca nu pot sa castig weekendul ala. Pe 25 mai pleaca Alex! Multumesc!

Panacris 1

19.04.2013, 21:08

Lau 1

19.04.2013, 21:09

Valclaudia 1

19.04.2013, 21:15

ce aratos e tipul din farfurie!

MotanLaOale 1

19.04.2013, 21:16

diaconta 1

19.04.2013, 21:22

Ha haaaaaaa ce vesel

marianascarlat 1

19.04.2013, 21:27

Multumesc!

deyutzky 1

19.04.2013, 21:32

Cris2711 1

19.04.2013, 21:37

funny si delicios

Alina26 1

19.04.2013, 21:52

superb!!!!

marianascarlat 1

19.04.2013, 22:03

Multumesc fetelor!

Bya Ralu 1

19.04.2013, 22:09

fain

simona72 1

19.04.2013, 22:21

e fain si haios!!!

marianascarlat 1

19.04.2013, 22:58

RuxyRux 1

19.04.2013, 22:59

Ce dragut...super!

marianascarlat 1

20.04.2013, 06:20

Constelatialeu 1

20.04.2013, 09:14

marianascarlat 1

20.04.2013, 10:10

babi5 1

20.04.2013, 10:26

Rocsi 1

20.04.2013, 10:51

marianascarlat 1

20.04.2013, 12:33

Babi, Rocsi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Twister