Mic dejun copios

de elena1988 in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2011 | 4898 vizualizari

COMENTARII (13)

LUK 1

15.02.2011, 14:47

foarte bun

mirela0911 1

15.02.2011, 14:52

vreau si eu la micul dejun

MotanLaOale 1

15.02.2011, 15:23

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:50

imbelsugat acest mic (mare)dejun

kamy 1

15.02.2011, 16:03

elena1988 1

15.02.2011, 16:07

este pentru 2 persoane

Cris2711 1

15.02.2011, 17:11

MIUTA 1

15.02.2011, 17:45

Imi place

RuxyRux 1

15.02.2011, 20:16

Copios nu gluma

cismaru_nicoleta 1

15.02.2011, 23:50

si cu o "grefonada" te rog..

elena1988 1

18.02.2011, 17:51

nico te servesc cu cea m-ai mare placere

elena1988 1

18.02.2011, 17:52

fetele ma bucur ca va place multumesc pentru comentarii

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:56

foarte copios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt