Melci din foietaj cu zacusca

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2014 | 8234 vizualizari

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

05.10.2014, 17:30

Interesant

Adele 1

05.10.2014, 17:31

Super

Gherca Daniela 1

05.10.2014, 17:41

Buni

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 17:45

interesanta reteta

Merisor 1

05.10.2014, 17:50

Ce le mai combini, tu Clau!

Valclaudia 1

05.10.2014, 17:53

trebuie,Merisor! Cand ai doi copii ovo-lacto-vegetarieni, nu prea ai incotro...

babi5 1

05.10.2014, 17:57

MotanLaOale 1

05.10.2014, 17:59

Mitinita 1

05.10.2014, 18:00

MOKUSKA 1

05.10.2014, 19:37

Rocsi 1

05.10.2014, 20:37

O gustare rapida si buna!

Constelatialeu 1

05.10.2014, 22:42

deyutzky 1

05.10.2014, 23:14

imi plac

navidad_2017 1

07.02.2018, 20:26

O idee absolut minunata ptr un bufet rece (al nostru a fost la biserica)! Neavand zacusca, am folosit "Ajvar" (picant si normal) in care am amestecat pasta de ceapa calita; o parte le-am presarat cu parmezan, o parte le-am lasat simple (pentru vegani, foietajul fiind si el pe baza de unt de palmier)... Au fost cca 150 bucati si au disparut atat de repede, incat nu toata lumea a apucat sa ii guste... Deliciosi si extrem de usor de facut! Multumim ptr reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

pe 17.11 la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza framantata