Mazare cu pulpe de pui afumate

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2016 | 6026 vizualizari

COMENTARII (24)

AndrutzaP 1

06.09.2016, 14:02

cu siguranta, o bunatate

cristinutanicolita 1

06.09.2016, 14:09

Tare buna

Constelatialeu 1

06.09.2016, 14:10

Uite ca ma bag si eu la o portie din asta...

-Licurici- 1

06.09.2016, 14:15

simona72 1

06.09.2016, 14:39

Ca bine zici!! Ne place mult mazarea!

Bya Ralu 1

06.09.2016, 14:50

bun si eu am facut ieri

daniastefania 1

06.09.2016, 15:11

Yammy! Trec pe la tine?

MotanLaOale 1

06.09.2016, 15:12

-Licurici- 1

06.09.2016, 15:16

Stefania, te astept

Panacris 1

06.09.2016, 15:26

diaconta 1

06.09.2016, 16:05

Foarte bun

Bunica 1

06.09.2016, 16:12

Ce mâncărică bună ai făcut !

alilianaa 1

06.09.2016, 16:27

buna, buna mancarea ta!

daniastefania 1

06.09.2016, 17:33

Multumesc! As veni cu mare drag!

CameliaR 1

06.09.2016, 17:46

Buna mazarica!

Ksenya 1

06.09.2016, 18:18

buna idee

Renataedina 1

06.09.2016, 18:52

Rahela Velicu 1

06.09.2016, 19:28

Imi place!

dantes 1

07.09.2016, 10:26

Buna!

mirela0911 1

07.09.2016, 13:17

Ce buna e!

roxana_simona 1

07.09.2016, 17:31

Gherca Daniela 1

07.09.2016, 17:32

buna!

Rocsi 1

07.09.2016, 22:20

Ce mancare gustoasa!

-Licurici- 1

08.09.2016, 08:44

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut cu carnaciori de bere