Mazare cu inimioare de curcan

de ANCA in Curcan, 19 Oct 2009 | 8172 vizualizari

COMENTARII (9)

Oana 1

19.10.2009, 15:53

Ce pofta mi-ai facut! eu fac f. rar pt. ca nu mananca nici unul...de fapt Stef nu stiu daca mananca pt. ca nu am facut din cauza celorlati

ANCA 1

19.10.2009, 16:02

eu acum ii dau Mufarinului, si papa cu spor!!

rivka 1

19.10.2009, 16:03

arata super e foarte buna as manca cu placere....nu am mancat niciodata inimi de curcan.

Miha 1

19.10.2009, 16:14

Nici eu!

ANCA 1

19.10.2009, 16:19

delicioase, atat pot sa spun! incercati-le musai!

Irina 1

19.10.2009, 17:26

Si copiii mei papa mazare cu placere!

Mihaela 1

19.10.2009, 21:00

si Andra papa mazare.. si asa ii mai place sa culeaga boabele din farfurie

Oana 1

19.10.2009, 22:58

Eee, chiar am cumparat un pachetel de mazare congelata si tot asteptam sa-l fac...maine fac si eu sa vad ce parere are pofticiosu' mic La fel fac si eu, mazare cu morcov si ceapa

ANCA 1

20.10.2009, 11:15

bafta cu Steful, dar la cum il stiu eu, nu-mi fac griji sa rateze ceva bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan