Mantî

de Giana in Vita, 23 Sep 2013 | 12784 vizualizari

COMENTARII (27)

Corinuta 1

23.09.2013, 14:48

harnicuta esti!

- Andreea - 1

23.09.2013, 14:50

Ce imi plac...mai ales in sos alb..

Giana 1

23.09.2013, 14:52

Multumesc, asta e meniul nostru de duminica

MotanLaOale 1

23.09.2013, 14:53

anca_rm 1

23.09.2013, 14:56

foarte bune

portiadelumina 1

23.09.2013, 14:59

Ehee, e minunat, căci pstele sunt făcute în casă, carnea fără grăsime iar meniul final tare îmbietor. Bravo!

Giana 1

23.09.2013, 15:05

Va multumesc frumos si va invit la o portie

kukibella 1

23.09.2013, 15:07

simona72 1

23.09.2013, 15:08

Imi plac tare mult!! De mult mi le-am propus si eu sa le fac!!

diaconta 1

23.09.2013, 15:15

Trebuie sa fie tare bune

Lavinia 1

23.09.2013, 15:28

foarte bune

Alina26 1

23.09.2013, 15:41

imi plac mult!!!!

laura_n 1

23.09.2013, 16:07

oaaau, ce bunaciuni

Bya Ralu 1

23.09.2013, 16:09

babi5 1

23.09.2013, 18:13

mirela0911 1

23.09.2013, 18:41

buuun!

Rocsi 1

23.09.2013, 20:33

Ceva nou si sigur bun

Giana 1

24.09.2013, 02:53

Va poftesc sa incercati. Eu zic ca-i bun

Lia_ 1

24.09.2013, 06:53

chiar foarte f. f interesant preparatul, bravo!

un fel de ravioli in varianta turceasca

Giana 1

24.09.2013, 08:28

Multumesc frumos, Lia. Seamana destul de mult cu ravioli, insa la turci foile trebuie intinse mai subtiri, se taie patratele mici de 1.5x1.5 cm si se impaturesc unind cele patru colturi (ca o bohceluta), insa este nevoie de mult timp si rabdare pt a face atat de multe si atat de mici. De aceea am ales varianta aceasta care este mai practica pt mine si se pregatesc mai repede fiind mai mari.

Lia_ 1

24.09.2013, 19:28

cum 1.5x1.5cm? cand faci bocceluta ramane o bibita de 7mm!

e chinezarie asta

Giana 1

25.09.2013, 08:36

Exact Lia e specialitate turceasca

nilgun 1

12.10.2013, 15:08

preferatele mele...le fac cu mama si sora mea impreuna, si le facem boccelute, yumyyy....cy iaurtsi usturoi sunt grozave...in limba turca se numesc manti, in tatara tatat asi

nilgun 1

12.10.2013, 15:08

sau kaskik borek 0 adica placinte le lingura

nilgun 1

12.10.2013, 15:08

kasik borek

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)