Mancarica de sfecla rosie

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2010 | 8469 vizualizari

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

05.09.2010, 23:40

prima , sunt mare amatoare de sfecla rosie , trebuie sa incec reteta

nadina73 1

06.09.2010, 00:22

si eu a doua ,vreau si eu corinuta mai poti ,cum stai cu raceala ca eu rau de totsuper retata ta am venit la masa

Corinuta 1

06.09.2010, 19:03

Miha, eu nu-s asa amatoare de sfecla, dar am mancat ieri de doua oricred ca asta spune ceva!

Corinuta 1

06.09.2010, 19:05

Nadina, bine ai venit!Nici eu nu stau bine, ba parca din ce in ce mai rau....bag la paracetamol si ceai ......

mena29 1

06.09.2010, 19:20

si eu vreau

Corinuta 1

06.09.2010, 19:26

Mena, cu mare placere, te servesc!

Laly 1

07.09.2010, 00:01

Si eu vreau sfecla

Corinuta 1

07.09.2010, 12:59

Lalype unde-ai umblat iubita? nu te-am mai vazut demult

ionela2682 1

07.09.2010, 13:01

sfecla rosie....! yammy ...o prefer in general cruda ..dar am inceput sa o si gatesc iar gustul nu mi se pare deloc rau ...mancarica ta imi face cu ochiul...!

ionix 1

07.09.2010, 13:14

n-am mancat niciodata mancarica... imi place coapta si facuta salata... e de facut, ca-i sanatoasa...

Julie 1

07.09.2010, 21:34

Nici eu nu am pregatit niciodata sfecla asa, dar sigur am sa incerc ! Imi place!

Corinuta 1

08.09.2010, 00:39

IonelaIonixJuliemultumesc! Sa stiti ca-i foarte buna, imi pare rau ca nu am facut o poza si dupa ce am amestecat sfecla cu sosul care s-a colorat in roz, e super de efect!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu cus-cus in sos de rosii