Mancare de linte cu legume

de RuxyRux in Mancaruri de post, 26 Oct 2012 | 70354 vizualizari

COMENTARII (35)

RuxyRux 1

26.10.2012, 23:55

Dia, poate totusi...probezi...te pup cu drag!

RuxyRux 1

26.10.2012, 23:55

Multumesc Lau!

RuxyRux 1

26.10.2012, 23:56

Pup Gurita

RuxyRux 1

26.10.2012, 23:56

Multumesc Mon!

adry88 1

27.10.2012, 13:18

RuxyRux 1

27.10.2012, 22:37

Multumesc Ed!

Mihaela11_jo 1

27.10.2012, 23:19

Delicioasa
draga Ruxy, eu nu pun lintea rosie la inmuiat si se fierbe foarte bine in 20-30 de minute de minute

RuxyRux 1

27.10.2012, 23:24

Mihaela, o pun din cauza faptului ca daca nu procedez asa am probleme de digestie si asa evit aceasta situatie...te pup si iti multumesc!

tanyapatap 1

12.02.2013, 23:25

mena29 1

20.02.2016, 00:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu sos de ceapa