Mămăligă în straturi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Feb 2013 | 3471 vizualizari

COMENTARII (19)

Panacris 1

13.02.2013, 19:52

Dia, ești pe fază

diaconta 1

13.02.2013, 19:53

ma inscriu si eu

MotanLaOale 1

13.02.2013, 19:53

buna buna

Denissa 1

13.02.2013, 19:54

Imi poti pastra pentru maine??

Bunica 1

13.02.2013, 19:55

Panacris 1

13.02.2013, 19:59

Bucătărași din păcate s-a epuizat instant Ptr voi mai prestez și mâine o porție

Zamfira 1

13.02.2013, 19:59

JamilaCuisine 1

13.02.2013, 19:59

Mmmmm !!

Panacris 1

13.02.2013, 19:59

Că tot mai mi-au rămas vreo 10 ouă de prepeliță!

Bya Ralu 1

13.02.2013, 20:06

bun

kukibella 1

13.02.2013, 20:10

Merisor 1

13.02.2013, 20:30

Rocsi 1

13.02.2013, 20:59

Gustoasa!

laura_n 1

13.02.2013, 21:57

demential de bun

Angelina_Elena 1

13.02.2013, 21:58

delicioasa!

Lau 1

13.02.2013, 22:20

papa bun

elucubratiiculinare 1

13.02.2013, 22:27

bun bun

Doralinda 1

13.02.2013, 23:49

Bun de tot!

Sim0na 1

14.02.2013, 20:48

As manca in fiecare zi mamaliga cu branza + altceva!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de familie - mamaliguta cu branza si smantana