Mamaliga cu branza la cuptor

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2010 | 9475 vizualizari

COMENTARII (10)

silvi0ara 1

19.03.2010, 17:30

Michelle 1

19.03.2010, 18:21

Teo 1

19.03.2010, 21:09

e un fel de mancare de care te saturi imediat!

nadina73 1

20.03.2010, 01:03

grozava si eu fac e super buna numai ca mai pun si bucatele de unt intre straturi

liana_geicu 1

21.03.2010, 20:20

Este un fel de mancare pe care nu il refuz niciodata, indiferent cat am mai mancat inainte!

Michelle 1

21.03.2010, 23:13

lia maria 1

22.03.2010, 09:33

adnas54 1

23.03.2010, 18:50

Si eu o fac, doar ca mai adaug si smantana in branza, iar in ultimul strat de mamaliguta, fac 3-4 adancituri in care pun cate un ou. Dau la cuptor pana se prinde crusta la ou. Sa incercati... e super.

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 21:52

f buna, si eu fac asa

elena1988 1

02.02.2011, 16:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza