Magluba

de aziz in Pui, 3 Noi 2010 | 9775 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.11.2010, 14:51

Super reteta! Tre sa fie tare buna!

lia maria 1

03.11.2010, 15:19

cu asa bunatatisigur e tare gustoasa

ionix 1

03.11.2010, 15:21

woooow... unde stai?

vanilla 1

03.11.2010, 15:24

uite asta e ff bine venita mai ales acum cand nu mai stiam ce reteta de pui sa mai incerc!!

silvi0ara 1

03.11.2010, 15:25

Minunata,am mai intalnit reteta asta si la Camelia.Dar pe alt site.http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-carne/maqlube-specific-arab.html

Mitinita 1

03.11.2010, 15:45

arata bine si cu atatea condimente precis e gustoasa!

nadina73 1

03.11.2010, 16:14

buna trebuie sa fie

La Ancuta 1

03.11.2010, 16:23

ce buna trebuie sa fie

mihaelar63 1

03.11.2010, 17:24

ceva bun si nou , trebuie incercat

aziz 1

03.11.2010, 19:32

draga ionix locuiesc in Israel de 12 ani,silvioara cu siguranta or mai sti si altii de ea cert e faptul ca nu am copiat-o cita vreme o fac o data la 3 sapt o luna si apoi o stiu in citeva variante pe care le voi posta cind voi avea si foto pentru ele,da ce vorbesc eu ce ziceti nu mai bine veniti cu toatele la mine la cite o portie generoasa !

ionix 1

03.11.2010, 19:35

ce misto eu ador bucataria arabeasca... mai ales cea libaneza

Rocsi 1

03.11.2010, 20:04

silvi0ara 1

03.11.2010, 21:04

Nici nu am zis ca ai copiato,doar ca am mai intalnit felul asta de mancare.

aziz 1

03.11.2010, 22:27

silvioara

Mihaela11_jo 1

04.11.2010, 18:50

Foarte gustoasa" maglubeh". Felicitari pentru realizare.Este o mancare foarte pretentioasa, deoarece daca nu potrivesti cantitatea de apa , nu mai ramane ca un tort cand se rastoarna.
La noi in Iordania se prepara cu carne de miel, vita sau pui.In cazul in care se prepara cu carne, se pune carnea fiarta peste rosii, apoi legumele si orezul.
Eu pun si cateva seminte de cardamom zdrobite.De asemenea la noi se adauga la final seminte de pin( snobar) si migdale jumatati prajite in ulei.
Exista foarte multe variante; se poate face si cu bob verde sau seminte de bob uscat.
Si eu am postat una pe gustos.ro
http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-carne/maglubeh-cu-carne-de-vita-specific-tarilor-arabe.html
Si Sidy a postat una foarte buna facuta la cuptor.

aziz 1

04.11.2010, 20:47

buna miha si merci de aprecieri ,as putea zice ca sintem vecine daca locuiesti in iordania

aziz 1

04.11.2010, 20:53

si eu fac la cuptor cind i-mi permite timpul ca dureaza ceva fierbe mult mai lent ,dar si mult mai gustoasa adevarat ...iar cu carne de oaie e de neinchipuit ,mai ales ca in Iordania si Israel carnea de oaie nu are acelasi gust ca in Romania ,practic nu are gust e ca mielul de pasti ...

aziz 1

04.11.2010, 21:00

acum am vazut si rasturnata ta miha pe gustos foarte reusita,felicitari

Mihaela11_jo 1

04.11.2010, 22:44

Multumesc si un weekend placut iti doresc.

Dana Cristea - pusikmea 1

05.11.2010, 07:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet