raspund greu pentru ca nu conecteaza bine de la mine paginile cu retete; se gandeste foarte mult asta seara
va multumesc!
nu uitati sa le lasati la uscat minim o ora inainte de coacere, carapacea deja se formeaza si nu mai crapa usor
O, daaa Lia! Exceptionale sunt si exceptionala prezentare! Felicitari pentru rabdare si indemanare! mi-ai adus aminte ce cofetarii minunate aveam...Scala, Bucuresti, Lido, Dunarea...cred ca nu era zi sa nu le vizitez si da...acum avem Paul....la inceput eram incantata de ei...insa entuziasmul mi-a disparut de-a lungul vremii....painea nu mai este ca la inceput...ultima pe care am cumparat-o s-a uscat in punga( fara miez, fara gust), cremsnitul de cele mai multe ori este ars...singurele care imi mai plac sunt macarons...iar la Chocolat...nu-mi place nicio prajitura( si crede-ma ca am testat cateva)...asa ca tot cele de acasa raman favorite...macar stii ce pui in ele...si esti sigur si de gust ...te imbratisez Un An nou bun, vesel, frumos si sanatos iti doresc din toata inima!
Felicitari Lia pentru o delicatesa atat de deosebita si dificil de preparat .Ai nevoie si de curaj si de indemanare pentru macarons Eu am mancat o singura data la un picnic la picorul lui Tour Eiffel . Ne-a rasfatat o ruda casatorita in Franta De atunci parca nu vreau sa mai gust sa nu stric magia amintirii
va imbratisez, ma bucur mult ca va plac si ca vreti sa preparati
Ruxy, interesante pareri despre cele doua cofetarii, sincer, nu prea am mancat de la ei multe, copiii nostri iau pulsul si spun. Multumesc pt. mesajul lamuritor
Superbi! Eu am incercat o singura data si nu mi-au iesit. Mi-a fost teama sa incerc pentru ca am citit ca e obligatoriu sa ai cuptor electric, ori eu am cuptor pe gaz.