Limba de vita cu sos si masline

de Oana in Vita, 28 Apr 2009 | 26105 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

24.05.2009, 14:37

Dany, noi o mancam cu piure, e bun si-asa. O sa incerc si cu mamaliguta

luminita20_2006 1

24.05.2009, 19:47

am mancat o sigura data cand eram studenta si a fost foarte foarte bunda ;a mine acasa nu se prea omaora....dar daca mai faci...vin si eu..pls

Oana 1

24.05.2009, 20:21

Te chem, Lumi! nici noi nu facem prea des...

Bunica 1

24.05.2009, 22:43

Este una din preferatele mele.Incearca sa pui cateva feliute de lamaie,dupa ce ai curatat-o de coaja.

Oana 1

24.05.2009, 23:27

Chiar ma gandeam la lamaie, dar am uitat sa pun . De obicei fac pui cu masline si la ala pun felii de lamaie

horia 1

14.07.2011, 00:49

super preparat,imi place!

horia 1

14.07.2011, 00:49

felicitari !

horia 1

14.07.2011, 00:50

combinatia perfecta :masline cu limba.

Oana 1

14.07.2011, 15:30

Multumesc!

Bya Ralu 1

27.07.2012, 18:32

si mie imi palce mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de masline cu carne de vita