Leustean pentru ciorbe

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 4407 vizualizari

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2014, 15:28

marcela1979 1

08.05.2014, 15:59

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Dya

delia64 1

08.05.2014, 16:08

Marcela

MotanLaOale 1

08.05.2014, 16:12

Criss 1

08.05.2014, 16:16

Eu in ultimii doi ani, verdeata o toc marunt, adaug putina apa si o pun apoi in forme pentru cuburi de ghiata. Apoi dupa ce se congeleaza, scot cuburile si le pun in pungi in congelator. Cand imi trebuie la vreo ciorba patrunjel, marar sau leustean, iau doar un cub sau doua si gata. Mi se pare cea mai simpla metoda.

delia64 1

08.05.2014, 16:45

Vladimir

delia64 1

08.05.2014, 16:46

Criss , buna idee !!!Multumesc frumos !!!

cristeena20 1

08.05.2014, 17:17

si eu cris mai fac asa..

Panacris 1

08.05.2014, 17:53

delia64 1

08.05.2014, 19:17

cristeena

delia64 1

08.05.2014, 19:18

Cris

Rocsi 1

08.05.2014, 20:02

Foarte bun

delia64 1

08.05.2014, 23:46

Rocsi

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]