Lapte de pasăre

de gaby_duceag in Dulciuri, 30 Mai 2010 | 107093 vizualizari

COMENTARII (146)

ela 1

01.06.2010, 09:48

m-am intors iar la paharele tale

Sylvia 1

01.06.2010, 10:31

Bestial arata si de la mine nota maxina, nu am mancat de o vesnicie ! Nici eu nu l-am mai vazut asa frumos prezentat

dicarmencitta1957 1

01.06.2010, 13:21

Arata tare bine,mmmmmm....super prezentare.De cand erau copiii mici nu am mai mancat,biata mama mea le facea baietilor mei.Am trecut-o la favorite,trebuie sa o fac neaparat.Felicitari si 5 furculite.

gaby_duceag 1

01.06.2010, 13:40

multumesc frumos, fetelor!

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:04

Grozav! Chiar ca bun. N-am facut niciodata dar arata apetisant. Iar foto de prezentare... de-a dreptul faine!

gaby_duceag 1

01.06.2010, 15:42

Multumesc ,Tavi. Fii-miu a zis : vezi, acum e bun , rece, nu cum ne-ai dat ieri ))

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 16:03

pai si n-are mai dreptate copilu?

gaby_duceag 1

01.06.2010, 16:09

Are, are, e un deliciu rece, dar eu nu am atata rabdare sa astept. Orice prajitura cand o fac, dupa ce o asamblez, tai ), crezi ca io am rabdare sa stea la frigider ? : )

Bucataras 1

01.06.2010, 21:33

mamaaaaaaaaaaa

gaby_duceag 1

01.06.2010, 21:37

tataaaaaaaaaa, gata sefu' stiu, lapte de pasare si varza la cuptor. altceva ?

auroravoicu 1

02.06.2010, 17:25

Doamne,ce bine arata!Felicitari!N-am facut niciodata,dar acum ma duc la bucatarie si ma apuc de treaba ca nu mai rezist pana maine.Nota maxima pentru prezentare!

Ubulika 1

02.06.2010, 17:41

ce bine arata !!! nu am mai facut de ff multa vreme

gaby_duceag 1

02.06.2010, 17:47

Aurora, Ubulik, multumesc

alieli 1

02.06.2010, 17:55

Arata foarte bine...abea astept sa vad cum e...am sa o incerc si eu...

gaby_duceag 1

02.06.2010, 18:35

E bun, foarte bun.

UNICA 1

03.06.2010, 16:55

buna reteta,o sa fac si eu familiei mele,multumesc pentru ideea cu amidonul

gaby_duceag 1

03.06.2010, 17:09

Pentru putin , UNICA, a avut o consistenta perfecta, doar galbenusurile la atata cantitate de lapte, era prea putin, asa ca amidonul a facut treaba buna

UNICA 1

03.06.2010, 17:14

sper, sa arate si la mine ,ca la dvs.!

gaby_duceag 1

03.06.2010, 17:18

Unica, te rog sa nu mi te adresezi cu "dvs". Respectul fata de interlocutor nu reiese doar din apelativ cat din continutul mesajului pe care-l transmiti (exceptand glumele).Decorul meu e cat se poate de simplu si rapid, nimic spectaculos: bulgarasii, sos, putina frisca si-o visina din dulceata si desertul e gata

UNICA 1

03.06.2010, 17:25

multumesc!

Laly 1

08.06.2010, 23:44

Of Gabita iar am ajuns ultima.Cand mai faci imi oresti si mie o portie?Iti dau si 5 furculite

gaby_duceag 1

09.06.2010, 08:02

Laly, buna dimineata. Logic ca nu mai e , dar se face foarte repede asa ca execut

Cris2711 1

04.01.2011, 11:10

gaby_duceag 1

04.01.2011, 11:11

cris) te-ai bagat la vechituri?))) .
nu stiu de ce, asta e una dintre retetele preferate dintre cele postate de mine

Cris2711 1

04.01.2011, 11:13

Gaby da si m-ai spart ,este una din retetele mele preferate si ti-a iesit fantastic.Pe atunci nu eram aici,iar acum este la Favo mersi si te pup si strang

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Frantuzeasca.