Lapin a la Cocotte

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 19 Oct 2010 | 9177 vizualizari

COMENTARII (63)

ela 1

19.10.2010, 18:27

iepuras.....

Corinuta 1

19.10.2010, 18:31

asta da! de la titlu m-ai dat gata!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:33

multumesc mult fetelor! dar ce ma fac cu scrisul asta mic ca nu stiu de unde sa modific , cand dau eu edit apare culmea foarte mare scrisul!

Corinuta 1

19.10.2010, 18:45

pai, ăăăăă, unde l-ai scris prima data Roberta?

diaconta 1

19.10.2010, 18:45

buuuuuuun da' de ce la- strigat asa ciudat ?

Corinuta 1

19.10.2010, 18:46

Se prajeste baconul intr-o cratita pana cand se topeste grasimea si apoi se indeparteaza, pastrand in cratita grasimea.In acea grasime se calesc ceapa si usturoiul.Se adauga bucatelele de iepure si se lasa la foc mediu pana ce carnita devine aurie.Se presara faina si se mai lasa pe foc 5 minute sa se rumeneasca dupa care se adauga supa de vita, patrunjelul, cimbrul, lamele de ciuperci, vinul si foile de dafin. Se acopera cu capacul cratita si se lasa cam o ora sa fiarba inabusit, adaugand la nevoie din nou supa.Se adauga sare si piper si se serveste cu piure de cartofi sau cu teietei cu ou sotati in unt.De asemenea adaugarea ciupercilor este optionala iar unii bucatari am inteles ca adauga la sos si putin mustar. Eu am servit cu piure si painica prajita cu usturoi.

Corinuta 1

19.10.2010, 18:47

asa ai vrut sa-l scrii?

Rocsi 1

19.10.2010, 18:49

nu am papat niciodata dar arata tare bine

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:52

multumesc fetelor! Corina asa l-am scris si eu daqr nu stiu de ce cand dau trimite se vede mic, daca dau edit se vede chiar prea mare

Corinuta 1

19.10.2010, 18:53

io nu-s mare specialist, dar zic sa faci asa: selectezi tot textul, ii dai click dreapta si cut, apoi te duci in word si-i dai paste, iar in bara sus ai in casuta de Style optiunea clear formating(dar tot cu textul selectat) si ti se regleaza scrisuk, adica apare normal. Apoi il copiezi si-l pui inapoi aici e greu?

Corinuta 1

19.10.2010, 18:55

daca nu iese nici asa io zic sa-l lasi pe-al doilea

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:56

nu, faci cum a scris corina dar il treci prin notepad, nu prin word.
fa asa: du-te unde e textul fa ctrl+a, ctrl +x, mergi cu el in notepad, ii dai ctrl+v , apoi ctrl +a , ctrl+c, vii inapoi unde pui textul, dai ctrl+v si gata

epurasha2bb 1

19.10.2010, 18:56

am scris in documnet word la mine in comp cu times nwe roman si cu 14 si acum a doua oara am copiat tyot de acolo si am dat paste sa vad si acum apare prea mare

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:57

ce bine arata totul!!!!

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:58

epu' te rog fa cum ti-am scris eu. la inceput o sa iti para greu, dar te vei obisnui repede. si pe mine m-au invatat altii

Corinuta 1

19.10.2010, 18:59

apare prea mare ptr ca fontul cu care scrii aici e mai mic de 14

gaby_duceag 1

19.10.2010, 18:59

trecerea prin notepad il rezolva

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:01

cand am sters pe ala mic si l-am lasat pe al mare am dat trimite si apare iar minuscul. stati ca citesc ce ziceti voi dar eu ma mir ca nu mi s-a mai intamplat desi am procedat tot as si la alte retete

gaby_duceag 1

19.10.2010, 19:01

epu' il iei TOT, nu pe bucati' in momentul in care tu ii dai ctrl+a ti-l selecteaza TOT,

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:07

gaby gata , nu avusei note pad dar gasii eu ceva pe acolo si vad ca merge desi e cam mare si gros dar voi nu va suparati nu?

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:07

stati sa-i raqspund si diei: asa mi s-a recomandat!

madi_marin 1

19.10.2010, 19:09

lasa, epurasha.....nu-ti face probleme....ne punem ochelari..... importanta e imaginea....si arata super.....

Corinuta 1

19.10.2010, 19:09

e super!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:11

multumesc madi si corina!

epurasha2bb 1

19.10.2010, 19:13

al doilea raspuns tot pt.dia: am vrut s-o derutez pe miha sa vina si la mine !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu "101 catei de usturoi" :)