Lalele umplute cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 9375 vizualizari

COMENTARII (73)

Rocsi 1

12.05.2013, 22:29

Ma bucur Adriana

Rocsi 1

12.05.2013, 22:29

Meri o sa iti pregatesc un buchetel

Rocsi 1

12.05.2013, 22:30

Multumesc Dya

Rocsi 1

12.05.2013, 22:30

Multumesc mult Patricia

Rocsi 1

12.05.2013, 22:30

Simona multumesc

Rocsi 1

12.05.2013, 22:31

Vladimir

Rocsi 1

12.05.2013, 22:31

Diana multumesc

Rocsi 1

12.05.2013, 22:31

Eya

Rocsi 1

12.05.2013, 22:31

Liliana multumesc

Rocsi 1

12.05.2013, 22:31

Laura

Rocsi 1

12.05.2013, 22:32

Multumesc Ada

Rocsi 1

12.05.2013, 22:32

Eduard

Rocsi 1

12.05.2013, 22:32

Pupici Laura

Rocsi 1

12.05.2013, 22:33

Multumesc Costeo

Rocsi 1

12.05.2013, 22:33

Diana

mihaelar63 1

13.05.2013, 00:20

Wow ce idee misto

ANNA_46 1

13.05.2013, 02:20

Ce dragut

CookieMonster 1

13.05.2013, 10:31

Ce faine sunt, eu am vazut ceva asemanator cu rosii

Lau 1

13.05.2013, 20:34

RuxyRux 1

13.05.2013, 20:38

Ia uite ce splendoare Rocsicuta scumpa! sa le tii de poza nu alta!

Rocsi 1

13.05.2013, 22:32

Mihaela multumesc

Rocsi 1

13.05.2013, 22:33

Multumesc Anna

Rocsi 1

13.05.2013, 22:33

Multumesc Andreea. Cu rosii stiam si eu

Rocsi 1

13.05.2013, 22:33

Lau

Rocsi 1

13.05.2013, 22:34

Ruxy a mea draga multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor