"Labaneh" cu za'atar

de Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2012 | 5348 vizualizari

COMENTARII (19)

Cris2711 1

07.01.2012, 12:39

arata super ,servesc si eu

Lau 1

07.01.2012, 12:43

super arata

Ubulika 1

07.01.2012, 12:59

MotanLaOale 1

07.01.2012, 14:24

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 14:26

Criss
Sufletista
Ubulika
Motan

danakarin 1

07.01.2012, 17:45

extrem de interesant.

mirela0911 1

07.01.2012, 19:17

silvi0ara 1

07.01.2012, 19:46

Za’atar,un condiment tare aromat,nu am incercat inca cu iaurt,l-am folosit doar la carne.

diaconta 1

07.01.2012, 22:04

as fi curioasa cum e Za'atarul

Mihaela11_jo 1

07.01.2012, 22:31

Dana
Mirela
Silvioara
Dia za'atarul este putin iute si foarte aromat; era socotit si mancarea arabului sarac: lipie arabeasca inmuiata in ulei de masline si apoi in za'atar

MIUTA 1

08.01.2012, 18:18

Arata tare bine

aziz 1

12.01.2012, 09:58

Miha vreau sa trec pe blog ce ai scris despre zaatar la tipsuri se poate?

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:40

Aziz
E ok cu infromatia despre zatar; o poti folosii unde vrei

Mihaela11_jo 1

12.01.2012, 22:43

Miuta

mamaieelena 1

13.01.2012, 18:16

e foarte buna combinatia aceasta de condimente imi place mult am mancat si eu si stiu cum este

Mihaela11_jo 1

14.01.2012, 07:39

mamaieelena

aziz 1

17.01.2012, 17:21

pup vecinica draga

Mihaela11_jo 1

18.01.2012, 11:25

Azuz

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei si cartofi, dreasa cu labaneh