Intr -adevar painea traditionala in Maroc se numeste kisra-ksra; marocanii sunt mari consumatori de paine, prepararea ei reprezinta un intreg ritual si se face dupa reguli foarte stricte (din pacate, kisra-ksra care nu au nimic in comun cu aceasta reteta)
Reteta este din cartea " Retete delicioase pentru prepararea painii" aparuta la Editura Aquila....si nu am inventat-o eu....poti intreba daca doresti si chiar poti sa ii iei si la rost...si inca ceva... totusi e Craciunul ......Craciun Fericit!
foarte buna,eu mananc mereu pe aici,si cui nui place sa nu manance,si fara suparare samira sa pui si tu niste retete sa vedem cum faci tu painea marocana craciun fericit ca tot e craciunul ruxy nu?
Eu nu am contestat calitatea painii!!!!! Este o reteta folosita in lumea intreaga numai ca nu o putem numi " kisra-ksra" si nu o putem include in retele din Maroc! Daca exista deja o publicatie editata in care aceasta reteta ii este atribuita bucatariei marocane va rog mult sa-mi dati coordonatele!!! Sper sa nu fiti prea suparate pe o persoana care a trait toata viata in Maroc!
Din tot sufletul si cu mult drag:
SARBATORI FERICITE