Krem a la krem

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 31 Dec 2010 | 5587 vizualizari

COMENTARII (33)

ela 1

03.01.2011, 23:47

La multi ani!!!!!!!

cristinne 1

04.01.2011, 19:04

blatul vad ca e fara faina!!? cum iese? cam ca crema de oua? (crema de zahar ars? ca aia are numai oua si zahar) asa??

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2011, 20:44

la multi ani ela

Dana Cristea - pusikmea 1

04.01.2011, 20:47

cristine iese ca un blat in care ai bagat faina, nu stiu sa-ti spun care este cauza, insa praful de crema inloucieste foarte bine faina, poate miha te poate lamurii, eu de la ea am reteta, si eu am fost la inceput sceptica, nu credeam sa iasa asa, insa e delicioasa

gaby_duceag 1

04.01.2011, 20:52

eu nu am papat de asta de la tine?
NU SE POA'
La multi ani, DANA!

gaby_duceag 1

04.01.2011, 20:53

Cristinne, e blat normal. Acea crema are in compozitie amidon sau faina asa ca e tot acolo

Tesymo 1

29.12.2013, 13:39

Va rog lamuriti - ma si pe mine, in blat se pune praful din plic sau se prepara crema?

diaconta 1

29.12.2013, 13:43

Tesymo,in blat se pune Praful de crema de ciocolata,in loc de faina,iar pentru crema se foloseste crema de vanilie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]