Kadir Kamine

de epurasha2bb in Torturi, 15 Apr 2010 | 5900 vizualizari

COMENTARII (18)

Oana 1

15.04.2010, 15:26

Ktine e super Imi place, iamiii

Dana Cristea - pusikmea 1

15.04.2010, 15:44

si eu l-am facut si nu a iesit asa cum ar fi trebuit, la fel am facut si eu un tort din el, dar am zis k nu are rost sa-l mai postez pt k induc fetele in eroare, k lor trebuie sa le iasa, dar poate acum k am vazut k si tu ai postat o sa le dau si eu o idee in cazul in care nu iese bn...arata f bn kadir-ul tau

Miha 1

15.04.2010, 15:50

Te-ai descurcat excelent. Imi pare rau ca nu ti-a iesit Kadir-ul. Mai ca-mi vine sa-l fac si eu sa vada daca de data asta-mi iese.

epurasha2bb 1

15.04.2010, 16:20

Oana mersi mult!

epurasha2bb 1

15.04.2010, 16:22

pusikmea am citit cand ai povetsit la miha si am vazut explicatiile fetelor, recunosc ca m-am grabit rau si era tarziu noaptea si eram obosita dar am sa mai incerc sa-l fac si am sprante ca-mi iese! daca faci si tu il poti numi Kadir katine!daca nu ai curaj, vezi la mottoul lui mihasa-l urmezi de 2 ori!

epurasha2bb 1

15.04.2010, 16:24

miha chiar te rog si mai am intrebari inca din astea ca la gradi, adica eu tot incerc la dulciuri dar desi ies divin la gust nu-mi stau mie inca bine cremele astea si blaturile, asa ca invata-ma! deci pe pasi marunti marunti sa-mi zici si mie dacaai timp exact cum faci cand pui crema aia de oua peste zaharul ars, asta operatiune e pe foc sau la rece??? mare nedumerire am! iertati ignoranta si astept rapsuns de la mai mari!

Miha 1

15.04.2010, 17:20

Crema de oua este de fapt un lapte cu oua. care se toarna peste caramelul racit si intarit. Deci, e la rece. Si nu-s mare, am doar fo 49 de kile.

madi_marin 1

15.04.2010, 18:00

foarte tare denumirea .... mie imi place foarte mult cum ti-a iesit, chiar daca n-a fost ,,Ka al lor,, ca nici eu nu l-am reusit 100% .....

gaby_duceag 1

15.04.2010, 18:28

kadir kamine si kadir katine))-suuper))si hop si madi cu kaalor).bravo epurasha,cred ca-i o bunatate indiferent ka a cui o fi

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 18:57

Super arata,cred ca este un deliciu.Felicitari.

Rocsi 1

15.04.2010, 18:59

foarte fumos si bunnnnnnnn

epurasha2bb 1

15.04.2010, 19:11

mihule stai linistita ca nu te vedeam mare ''acolo'' eu te urcasem ''la epoleti''
meris de sfat, eu facusem pe foc deci, de aici a iesit ''kamine''data viitoare stiu

epurasha2bb 1

15.04.2010, 19:12

madi, gaby,carmen si rocsi va multumesc si va tzuk!

epurasha2bb 1

15.04.2010, 19:13

ete la miha ce avatar isi puse,asa la negru sa se vada bre silueta de49 super miha

epurasha2bb 1

15.04.2010, 19:15

sa nu-mi spui ca in mana ai kadirul!

Miha 1

15.04.2010, 19:37

Neee...ca azi am fost in una din zilele acelea. Cu lene.

epurasha2bb 1

16.04.2010, 14:32

adry88 1

08.05.2011, 16:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu mousse de ciocolata si fructe de padure