"Kabsa" cu pui

de Mihaela11_jo in Pui, 13 Dec 2010 | 8180 vizualizari

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 21:31

RuxyRux 1

13.12.2010, 21:32

Arata intr-un mareee fel...si multumesc ca imparti cu noi din arta culinara orientala....retete delicioase...le apreciez foarte mult!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:37

Multumesc retetegg

diaconta 1

13.12.2010, 21:37

ce mancare sofisticata si interesanta bravo Mihaela

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:38

Multumesc Ruxy;varietatea condimenteleor orientale e extraordinara
In plus stafidele ii dau o aroma deosebita; si e si foarte usor de facut, cand ai musafiri multi ca in tarile arabe

La Ancuta 1

13.12.2010, 21:43

ce bine arata

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:43

Multumesc Dia!
Orezul in tarile arabe este garnitura de baza si se gateste in foarte multe variante

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 21:44

Multumesc postavaru; esti invitata la masa

silvi0ara 1

13.12.2010, 21:46

Mihaele,sper ca mai ai si pentru mine o portie.

LUK 1

13.12.2010, 21:49

frumos si interesant5

mena29 1

13.12.2010, 22:17

Ce bine arata si ce reteta interesanta

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:17

Sylvie azi a nins si am stat acasa, asa ca am facut o portie mareeeeeeeee!

Mihaela11_jo 1

13.12.2010, 22:18

Multumesc Mena

kamy 1

14.12.2010, 00:17

eu cand vad cate ingrediente sunt ma gandesc deja ca-i ceva complicat 5f

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 07:34

Kamy multumesc; dimpotriva este foarte simpla; este una din primele mancaruri arabe pe care am invatat-o tocmai din acest motiv

aziz 1

14.12.2010, 07:53

beiii carnea facuta in groapa in pamint este atit de buna ca nu i-ti dai seama cind ai terminat de mincat ,,oaia,,

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 08:04

Multumesc Um Jamal; numai cine a mancat-o o data stie ce buna este

aziz 1

14.12.2010, 08:28

miha de cita vreme esti in Iordania?

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 09:02

29 de ani!!!!!!!!!!!!!!!!

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:07

ce festin mai greu aici sa procur ingredientele necesare ,seminte de pin tot intreb peste tot si nu au [ am gasit acum 3 ani in Cehia], de atunci ...], cat despre lamai uscate

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:09

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:49

Draga Mihaela, semintele de pin se pot inlocui cu arahide( jumatati);

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 22:50

Multumesc Motan!!!!!!

nadina73 1

14.12.2010, 22:53

bun trebuie sa fie

Mihaela11_jo 1

14.12.2010, 23:18

Multumesc Nadine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui