Inghetata de vanilie

de nadina73 in Dulciuri, 7 Aug 2010 | 6065 vizualizari

COMENTARII (17)

mena29 1

07.08.2010, 10:17

Arata foarte binedoua portii ca sunt prima?

silvi0ara 1

07.08.2010, 10:47

Si mie o portie te rog.

Corinuta 1

07.08.2010, 13:38

inghetata!yammy,yammy!5 furcu

Rocsi 1

07.08.2010, 18:41

si eu vreau o cupa mik

jolygina 1

07.08.2010, 19:06

cinic furci

ela 1

07.08.2010, 20:53

Laly 1

07.08.2010, 21:35

Eu pot sa vin vin cu bolul meu?

Julie 1

08.08.2010, 11:12

Si eu vreau!!!

nadina73 1

09.08.2010, 00:56

menma si trei daca vrei e super

nadina73 1

09.08.2010, 00:57

da silvioara cum sa nu iubita pt toate

nadina73 1

09.08.2010, 00:57

corina e grozava pe bune

nadina73 1

09.08.2010, 00:57

da rocsi o cupa mica asa ca tine

nadina73 1

09.08.2010, 00:58

jolyginasi o cupa cu inghetata

nadina73 1

09.08.2010, 00:58

ela face inundatie

nadina73 1

09.08.2010, 00:59

da laly si cu lighean daca vrei

nadina73 1

09.08.2010, 00:59

julia este si pt tine cum sa uit de tine

adry88 1

18.05.2011, 21:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "aproape" Marble