Iepure inabusit - Braised Rabbit

de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2010 | 23713 vizualizari

COMENTARII (30)

ana 1

26.05.2010, 14:11

Arata foarte bine !Felicitari !Cand voi gasi un iepure prin market o sa ma gandesc l reteta asta

Rocsi 1

26.05.2010, 14:14

minunat,delicios

madi_marin 1

26.05.2010, 14:18

imi place mult iepurele..... arata foarte bine ce ai pregatit tu.....

Bucataria_lui_Tavi 1

26.05.2010, 14:18

@ana - E bun-bun, nu numai ca arata bine, iar iepure se gaseste mai permanent prin market.
@rocsi - Mersi mult pentru review . Sa inteleg ca trebuie sa-ti pun deoparte 2 portii.

Bucataria_lui_Tavi 1

26.05.2010, 14:21

@madi - Si mie a ajuns sa-mi placa tare mult iepurele. Iar irlandezii chiar au un stil anume in a-l pregati.

Ina 1

26.05.2010, 14:40

ah, iar vii cu bunatati

Roxana 1

26.05.2010, 14:45

iepurefoarte buuunnn

Bucataria_lui_Tavi 1

26.05.2010, 14:59

@Ina - Pai trebuie sa tin pasul cu voi, nu ?

dicarmencitta1957 1

26.05.2010, 15:03

Si mie imi place iepurasul,are o carne tare buna,vin si eu cu 5 furculite.

lia maria 1

26.05.2010, 15:57

bun, bun delicatesa

ela 1

26.05.2010, 17:23

ce bun o fi fost

Bucataria_lui_Tavi 1

26.05.2010, 18:05

ela, ca bine a zici - a fost de nici oasele n-au mai ramas (s-au ocupat cei doi catei de ele)

ela 1

26.05.2010, 18:12

ce ar mai fi mancat si cateii mei din oase

epurasha2bb 1

27.05.2010, 13:49

care mi-ai gatit iar verisorul?stiu ca e bun dar eu de obicei il pap in marinata e vin cu foi de dafin si apoi rumenit la tava. Am sa pun si eu reteta cand mi-o aduce sotul vreun urechiat vanat.Atunci am sa-l gatesc jumate ca mine jumate ca tine sa fac comparatie dar in general tot ce e Irish mie mi se pare de calitate asa ca am sa incerc cu incredere.

Bucataria_lui_Tavi 1

27.05.2010, 18:36

@epurasha - Ca tine l-am mai papat si eu pana acum, ca doar nu degeaba om fi ambii craioveni . Acum insa mi-am propus sa fie in stil irish, cu bere neagra si, uneori, whisky .

epurasha2bb 1

28.05.2010, 13:12

pai de ce nu ''zisesi'' ca esti Oltean? ca induci lumea in eroare ca scrie la profil ca traiesti in Bucuresti si am crezut ca de acolo si esti.Pai atunci nenicule ia sa mi te faci incoace cu o reteta cu praz ca sa mai stam de vorba

ela 1

28.05.2010, 13:23

mai,da oltenii astia sunt peste tot

Bucataria_lui_Tavi 1

28.05.2010, 13:38

@epurasha - Pai nu induc pe nimeni in eroare. Traiesc de 25 de ani in Bucuresti, dar m-am nascut si am crescut in Craiova. Vine el si prazul, fii fara grija - chiar n-am mai gatit de ceva vreme praz .
@ela - Ne imprastiem strategic prin toata tara .

Adinacarla 1

28.05.2010, 13:40

vin si eu la o portie...imi place foarte mult carnea de iepure...trebuie sa incerc si varianta asta.

ela 1

28.05.2010, 16:20

Tavi ai dreptate,in timisoara sunt mai multi olteni decat banatenila mine tatal e oltean si socrii la fel

Bucataria_lui_Tavi 1

28.05.2010, 17:58

@Ela- Vezi ca eu si epurasha avem oarecum dreptate ? Daca ma gandesc mai bine si tu esti putin olteanca, prin alianta , deci esti din familie. Dar nu asta conteaza, happy si sanatosi sa fim, indiferent de unde.

epurasha2bb 1

28.05.2010, 18:41

ce ela nu ai loc de olteni?ziceai ca si tu ai coate ascutite, nu? nu ai decat sa ni te alaturi! te asteptam cu drag!

epurasha2bb 1

28.05.2010, 18:42

Tavi astept reteta cu praz.

ela 1

29.05.2010, 00:54

mariana,eu glumeam am sange de oltean in vene de nu e adevarattoata sunt tatal meu e de plans cateodata ca seaman cu el si cu neamul oltenesc

Sylvia 1

17.06.2010, 10:18

Excelenta reteta si eu am facut o data cu bere si intr-adevar ii da un gust foarte bun. Testez si reteta ta ca abia acum ma zarit-o nota maxima si de la mine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure cu usturoi verde