@ana - E bun-bun, nu numai ca arata bine, iar iepure se gaseste mai permanent prin market.
@rocsi - Mersi mult pentru review . Sa inteleg ca trebuie sa-ti pun deoparte 2 portii.
care mi-ai gatit iar verisorul?stiu ca e bun dar eu de obicei il pap in marinata e vin cu foi de dafin si apoi rumenit la tava. Am sa pun si eu reteta cand mi-o aduce sotul vreun urechiat vanat.Atunci am sa-l gatesc jumate ca mine jumate ca tine sa fac comparatie dar in general tot ce e Irish mie mi se pare de calitate asa ca am sa incerc cu incredere.
@epurasha - Ca tine l-am mai papat si eu pana acum, ca doar nu degeaba om fi ambii craioveni . Acum insa mi-am propus sa fie in stil irish, cu bere neagra si, uneori, whisky .
pai de ce nu ''zisesi'' ca esti Oltean? ca induci lumea in eroare ca scrie la profil ca traiesti in Bucuresti si am crezut ca de acolo si esti.Pai atunci nenicule ia sa mi te faci incoace cu o reteta cu praz ca sa mai stam de vorba
@epurasha - Pai nu induc pe nimeni in eroare. Traiesc de 25 de ani in Bucuresti, dar m-am nascut si am crescut in Craiova. Vine el si prazul, fii fara grija - chiar n-am mai gatit de ceva vreme praz .
@ela - Ne imprastiem strategic prin toata tara .
@Ela- Vezi ca eu si epurasha avem oarecum dreptate ? Daca ma gandesc mai bine si tu esti putin olteanca, prin alianta , deci esti din familie. Dar nu asta conteaza, happy si sanatosi sa fim, indiferent de unde.
Excelenta reteta si eu am facut o data cu bere si intr-adevar ii da un gust foarte bun. Testez si reteta ta ca abia acum ma zarit-o nota maxima si de la mine