Icre de crap delicioase

de Bunica in Crap / Caras, 9 Apr 2009 | 70543 vizualizari

COMENTARII (21)

Catalin 1

01.02.2009, 15:01

Saru' mina. Mi-ati pastrat si mie 3-4 castroane, da?

Catalin 1

01.02.2009, 15:54

Gata, miine ma duc sa-mi cumpar niste albine. Si le bat cu lantzu' pina fac miere.

Catalin 1

01.02.2009, 16:12

Nu ma duc, ca e maritata

Oana 1

01.02.2009, 16:33

Hmmm...ce vorbiti voi aici???
Mda, ma fac ca n-am citit..
Asaaa...am un tips pentru icre, in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!

Catalin 1

01.02.2009, 19:07

Pai despre asta vorbeam! Imi spunea Gusti cum "devin pufoase". Icrele, cred ))))

Catalin 1

01.02.2009, 19:08

De unde si vorba "ce ma ... aia la icre"

nadina73 1

22.03.2010, 00:42

grozava prezentare,eu le fac dar cu paine si lapte

alinutza1983 1

04.02.2011, 00:12

.......sunt fan icre!!! ...ce-as mai vrea si eu o portie acum!!!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:39

ff reusita

Geanina87 1

21.03.2012, 20:22

Frumoasa prezentare

Bunica 1

21.03.2012, 22:11

Multumesc mult,Geanina!

kukibella 1

25.03.2012, 14:07

Alinutza80 1

25.03.2012, 14:58

Panacris 1

08.12.2013, 12:06

Le-a venit rândul și la mine Bunica! Mulțumesc pentru tipsuri! O să revin cu produsul final

claudiaO 1

12.12.2013, 15:59

HMMM....bune bune ...sunt fan inrait al icrelor..cred ca fac acasa cam la 2 saptamani

Geanina87 1

14.12.2013, 10:29

foarte bune

babi5 1

17.12.2013, 17:39

MOKUSKA 1

17.06.2014, 15:57

mihaelar63 1

20.12.2017, 02:14

Cele mai bune icre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap cu sos de rosii si usturoi