Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 3750 vizualizari

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

04.03.2015, 22:48

Bya Ralu 1

04.03.2015, 22:50

Bune

Gherca Daniela 1

04.03.2015, 22:55

mihaelar63 1

04.03.2015, 23:35

Foarte frumos ti-au iesit Si eu le preparam cu gris pana in momentul in care am gasit aceasta varianta intr-o carte a lui Radu Anton Roman

geoline 1

05.03.2015, 00:06

eu am facut dupa reteta jamilei

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:38

Avantajul retetei video mediatizate
Jamila chiar prepara corect , este de incredere . In schimb am vazut retete-video cu tehnici de preparare simple ignorate cu gratie [ din politete nu spun ]
Este bine ca putem invata unii de la altii

geoline 1

05.03.2015, 00:58

pai nu ma iau asa dupa oricinesunt eu incepatoare, dar am ochiul format cat de cat)

MOKUSKA 1

05.03.2015, 08:58

anca_rm 1

05.03.2015, 09:21

ce dor imi e de icre

geoline 1

05.03.2015, 13:00

MotanLaOale 1

05.03.2015, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu salata de icre "afumata"