Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 3540 vizualizari

COMENTARII (11)

Andra_Constantinescu 1

04.03.2015, 22:48

Bya Ralu 1

04.03.2015, 22:50

Bune

Gherca Daniela 1

04.03.2015, 22:55

mihaelar63 1

04.03.2015, 23:35

Foarte frumos ti-au iesit Si eu le preparam cu gris pana in momentul in care am gasit aceasta varianta intr-o carte a lui Radu Anton Roman

geoline 1

05.03.2015, 00:06

eu am facut dupa reteta jamilei

mihaelar63 1

05.03.2015, 00:38

Avantajul retetei video mediatizate
Jamila chiar prepara corect , este de incredere . In schimb am vazut retete-video cu tehnici de preparare simple ignorate cu gratie [ din politete nu spun ]
Este bine ca putem invata unii de la altii

geoline 1

05.03.2015, 00:58

pai nu ma iau asa dupa oricinesunt eu incepatoare, dar am ochiul format cat de cat)

MOKUSKA 1

05.03.2015, 08:58

anca_rm 1

05.03.2015, 09:21

ce dor imi e de icre

geoline 1

05.03.2015, 13:00

MotanLaOale 1

05.03.2015, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap