Iaurt de casa

de Rocsi in Mancare copii, 26 Mai 2011 | 8230 vizualizari

COMENTARII (65)

Lau 1

26.05.2011, 19:23

vreau si eu

Cris2711 1

26.05.2011, 19:27

Rocsi papa tu si pentru mine ca ce bun este

RuxyRux 1

26.05.2011, 19:38

Cel mai delicios

gaby_duceag 1

26.05.2011, 19:40

rocsuc, eu pun asa: 2-3 linguri iaurt, 2-3 linguri smantana grasa si o lingura branza de vaci.
Daca ai sti ce iese...
ps. da' acu-mi aduce o tante cate o galetusa de 5kg, la ce sa mai fac si eu?))))

RuxyRux 1

26.05.2011, 19:41

May Gabyta...daca nu sunt putin cam indiscreta...ce iese cu branza de vaci? nu de alta dar chiar ma intereseaza

Corinuta 1

26.05.2011, 19:52

Rocsi 1

26.05.2011, 19:55

-lau,cris,ruxy va multumesc tare mult
-nu am mai incercat varianta ta,dar daca zici tu ca iese bun inseamna ca asa e..noua ne-a adus cineva mai mult lapte si era pacat de el...mai face si mama cu smantana(lapte acru parca se zice..eu incurc mereu chisleacul cu laptele acru) dar eu mancand cat mai slab prefer varianta asta doar cu sana...bine ca nu ma dau eu in vant dupa lactate sincer,dar din cand in cand mai pap..azi chiar m-am mirat si eu ca am mancat un castronel si mi-am taiat eu si niste jumatati de capsuni..mmm bun....pai normal daca iti aduce tante tu nu mai faci nimic

Rocsi 1

26.05.2011, 19:55

dam noroc cu iaurt corina?

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 20:15

cand am zis eu ca esti harnicuta nu m-am inselat..................

kamy 1

26.05.2011, 20:21

bun,racoritor si sanatos

aziz 1

26.05.2011, 20:55

super delicios

mena29 1

26.05.2011, 21:19

ella49 1

26.05.2011, 21:27

cel mai bun

Rocsi 1

26.05.2011, 21:28

-pacat ca nu ai si in baiat mai de varsta mea medi ca ti-l luam multumesc mult de compliment
-kamy,mona,mena,ella va multumesc

Dya Daniela Andrei 1

26.05.2011, 21:54

gaby_duceag 1

26.05.2011, 21:59

ruxi, cu amestecul de care ziceam, ung fundul si peretii vasului apoi torn laptele cald (eu il las sa fie atat de cald incat atunci cand bagi degetul sa se simta bine )))))
adica nici sa nu friga dar nici sa nu fie rece sau doar caldutz.
acopar cu prosop gros si las la cald cateva ore bune, apoi il dau la frigider

Ina 1

26.05.2011, 22:03

si eu vreau Merge si la dieta Cu branza nu fac, dar laptele il pun jumatate clocotit, jumatate rece. Asa iese cum zice Gaby: sa se simta bine....degetul )))

Cris2711 1

26.05.2011, 22:04

Numai degetul?

gaby_duceag 1

26.05.2011, 22:05

in lapte....io zic numa' dar daca stii pe cineva care s-ar rrisca..))))))))))))))
ina..bancu' )))))))))))))))

Ina 1

26.05.2011, 22:08

)) Ma', eu acum imi dau seama ce-ai zis tu acolo, cu degetul )))

Cris2711 1

26.05.2011, 22:09

Care banc,mai?

Ina 1

26.05.2011, 22:12

stai ca nu mai stiu unde l-am scris

Ina 1

26.05.2011, 22:12

era unul culinar, evident

Cris2711 1

26.05.2011, 22:14

Culinar desigur,iar am ratat ceva

RuxyRux 1

26.05.2011, 22:15

Ok,...pricepusi...verificarea cu degetul deci e....cea mai adevarata pentru toata lumea Gabytza....asa il fac si eu...doar ca nu pun branza...si de aceea te-am intrebat...te pupicesc de nu te vezi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de iaurt cu nectarine