Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 10222 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

16.11.2012, 08:59

Mergeee, facem şi noi în timpul postului

mamaieelena 1

16.11.2012, 09:15

bun,bun

Geanina87 1

16.11.2012, 09:22

Nu am mancat niciodata nautul sub forma asta,dar mi-ai dat o idee buna

diaconta 1

16.11.2012, 09:32

n-am gustat niciodata,dara arata tare bine

Ela68 1

16.11.2012, 09:35

Nici eu nu mancasem, insa m-a servit o colega si mi-a placut foarte mult. Totusi, fara pasta de susan nu are aceeasi aroma, deci musai trebuie adaugata.

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 10:22

vn la o portie

Dana_Retetegg 1

16.11.2012, 11:35

abia astept sa incerc si eu

Ela68 1

16.11.2012, 12:38

astept reactii !

_Alina_ 1

16.11.2012, 14:40

delicios

Lau 1

16.11.2012, 17:32

andreea_angelo 1

16.11.2012, 18:55

aaaaaaaaa,eu nu stiam ce inseamna ''naut'' dar cand am vazut cutia miam amintit,eu stiam ca se numesc ''ceci'',foarte bune sunt

Bya Ralu 1

16.11.2012, 19:00

MotanLaOale 1

16.11.2012, 20:09

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:39

Foarte buna trebuie sa fie

Sim0na 1

17.11.2012, 00:06

N-am facut niciodata...

Cris2711 1

17.11.2012, 00:10

inca nu am papat,te cred ca este bun

Ela68 1

17.11.2012, 12:23

asa, ca idee consistenta este asemanatoare cu fasolea batuta, insa gustul este diferit.
poate trebuia sa trec la tips-uri faptul ca trebuie ales naut de calitate, cel mai bun este cel de la magazinele arabesti Nu recomand naut Bonduelle.

samira2 1

07.06.2013, 17:27

este foarte buna aceasta reteta,si eu o fac de mult timp,numai ca adaug in plus zeama de lamaie dupa gust,putin usturoi tocat si ornez cu bucatele mici de rosii peste care stropesc cu ulei de masline,delicios.

Ela68 1

07.06.2013, 19:45

o sa adaug si eu zeama de lamaie data viitoare. usturoi am pus

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

yummmyyy

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

eu mi-am luat naut la munca...nu la borcan

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

pe 17.11 la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

pe 17.11 la 17:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut