Guzel Pilaf - Califul Îngâmfat

de florian in Fructe de mare, 29 Noi 2010 | 9059 vizualizari

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

29.11.2010, 07:59

O poveste desprinsa din" O mie si una de nopti"...te plimba pe covorul fermecat spre un Orient incarcat de magie si mister...si o reteta de milioane

Bucataras Medi 1

29.11.2010, 09:12

ce frumos asterni cuvintele pe hartie....................

giuliana 1

29.11.2010, 09:12

super 5 fur

MotanLaOale 1

29.11.2010, 09:28

basmele copilariei frumos si bun

aziz 1

29.11.2010, 09:29

florian 1

29.11.2010, 09:37

...Ce basme motane...ce basme...dacă sar 2-3 mese încep să cred că e aievea!

nadina73 1

29.11.2010, 10:28

frumos,frumos si iar frumos

Laly 1

29.11.2010, 11:34

Ce frumos

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:58

orice as spune ar pali pe langa asa o prezentare Mancarea ca de obicei este pe masura prezentarii

Mihaela11_jo 1

29.11.2010, 15:12

Cititul retetelor tale e intotdeauna o delectare, o evadare din rutina
Pilaful :o simfonie de arome si culori

florian 1

29.11.2010, 15:54

Mulţumesc...mulţumesc...mor de plăcere când sunt lăudat!

mamaieelena 1

03.12.2010, 11:20

mai floriane dar stiu ca ai vocatie de scriitor de povesti pe langa bucatar cu talent daca asta vrei sa auzi ai vazut scris felicitari

susu 1

03.12.2010, 22:16

superb, nota 20. Clestisori am mancat si sunt grozavi, fructe uscate folosesc adesea la cozonaci si checuri, sunt minunate insa la orez n-am incercat, cred ca e delicios

Dana_Retetegg 1

13.12.2010, 10:40

Criss 1

29.12.2010, 11:52

Super reteta.

MIUTA 1

13.01.2011, 14:36

elena1988 1

13.02.2011, 18:14

diaconta 1

08.04.2011, 23:55

am venit sa-i spun La multi ani Califului Florian sa traiesti mult si frumos si mai vino pe la noi sa ne gatesti

adry88 1

22.05.2011, 18:37

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella Regala