Guvizi cu sos dulce-acrisor

de vero_closca in Peste, 13 Sep 2010 | 8168 vizualizari

COMENTARII (17)

Corinuta 1

13.09.2010, 14:50

Prima!Am venit la masaPupici la frumusetea blonda din ultima poza!

Miha 1

13.09.2010, 14:53

N-am mancat guvizi niciodata, nu stiu cum sunt, dar as manca o portie de asta cu mamaliga si sos.

vero_closca 1

13.09.2010, 15:19

rivka 1

13.09.2010, 16:28

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:23

minunat mai arata................

luminita20_2006 1

13.09.2010, 18:40

Nu am mancat nici eu...dar daca e peste sigur imi place, mai ales la felul cum arata

rivka 1

13.09.2010, 21:40

e bun guvidul, eu am mancat la marea neagra , se prind usor din mare numai cu o bucata de ata , ei au niste ventuze pestii astia, sunt urati cu spume(daca ii vezi cum arata nu-ti mai vine sa ii mananci garantat ) arata ca niste balene in miniatura cu niste ventuze de care stau prinsi de pietrele de pe mal...si se prin fff usor numai cu un fir de ata cu un carlig facut din sarma, nici nu trebuie undita, cand eram adolencenta ne sculam dimineata devreme si prindeam o plasa plina pana dimineata sa ii prajim, asta mancam la mare in vacante cu prietenii.... ce vremuri he?

jolygina 1

13.09.2010, 21:52

ce bine arata

Bunica 1

13.09.2010, 22:08

sunt foarte buni ! Eheeeee, ce vremuri ! Ai imbatranit , rivka

vero_closca 1

14.09.2010, 09:22

Sylvia 1

14.09.2010, 12:14

Excelenti arata nu am mancat de o vesnicie guvizi

nadina73 1

14.09.2010, 12:51

cred ca sant grozavi ,iar fumuseta ce blonda e dulce focvreau sa papa de la tine o portie deci primesc uite

vero_closca 1

14.09.2010, 16:51

mihaelar63 1

14.09.2010, 21:27

grozav arata si eu as manca asa ceva

vero_closca 1

15.09.2010, 13:32

serveste-te, Mihaela!

elena1988 1

08.02.2011, 13:22

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:03

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu legume