Gulas de porc cu mazare.

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2010 | 7866 vizualizari

COMENTARII (6)

Bunica 1

16.02.2010, 21:12

Buna mazarea cu gulas de porc si foarte frumos prezentate etapele. Ah ce-mi place cand mai dau peste cineva caruia ii place sa gateasca ! dar sa si manance.

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 20:33

Da asa este,este tare buna cu carnea de porc si mai ales daca are si marar verde,este un deliciu.

Oana 1

17.02.2010, 21:11

Mmm, ce buuun! baietii mei nu vor mazere...nici unul...iar pentru mine rar fac...ce-mi place mazarea noua, dulce

dicarmencitta1957 1

17.02.2010, 21:28

Oana, este mazare la punga de 1 kg cumparata de la Carrefour,dar a fost foarte buna si frageda,a fiert repede si carnea a fost tare buna.Te invit la o portioara virtuala.

madi_marin 1

17.02.2010, 21:32

o combinatie delicioasa ...

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella