Gulas cu carne de porc

de Bucataras Medi in Porc, 12 Noi 2010 | 12928 vizualizari

COMENTARII (43)

gaby_duceag 1

13.11.2010, 09:15

http://www.youtube.com/watch?v=mJ7T5aDg3bY asta ar trebui sa fie imnul nostru ))))))

Bucataras Medi 1

13.11.2010, 09:31

daaaaaaaaaaaaaa, de acordio si cu tine mai mult

lilik 1

13.11.2010, 10:11

arata tare apetisant

Corinuta 1

13.11.2010, 10:35

Daca-i din colectia "antichitati" nu vreau, dar las furcule ca-mi place cum arata!

mena29 1

13.11.2010, 20:10

Medi,eu am facut azi gulas cu carne de vita da place mult si acesta cu carne de porc si cu mamaliga

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 11:18

multumesc,lilik.............

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 11:18

Corina..................

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 11:18

Mena, facem schimb de gulas?..........

nadina73 1

14.11.2010, 11:20

am ajuns si i-o intarziatadar stiu ca mai si pt mine 5f

Nicolae 1

14.11.2010, 12:57

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:58

Pastrez intotdeauna pentru tine Nadina...............

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:59

Nicolae, nu indraznesti sa servesti?..................

Sylvia 1

14.11.2010, 20:48

Vai ce bine arata

Bucataras Medi 1

15.11.2010, 13:54

multumesc,sylvia..............

epurasha2bb 1

18.11.2010, 12:09

stii cume vorba aia sarumana pt.masa ca a fost tare gutsoasa si bucatreasa frumoasa!5f!

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 09:52

Epu...................si grasa e continuarea............

adasev12 1

19.03.2011, 08:33

super bun

Bucataras Medi 1

20.03.2011, 21:10

........ada.

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cina boiereasca