Guguluf cu lamaie

de Oana in Prajituri, 21 Feb 2010 | 8539 vizualizari

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

21.02.2010, 19:14

mai mi-ati facut o pofta cu gugulufurile astea musai trebuie sa-mi iau si eu forma...arata f bine

Oana 1

21.02.2010, 19:22

Ramo, poti foarte bine sa faci in tava de chec, e acelasi lucru

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 20:44

da si eu vreau forma de asta!se poate si in forma de chec,dar nu e acelas lucru(la aspect)

Bunica 1

21.02.2010, 20:57

De astazi am si eu forma de guguluf si ma pun pe treaba. Sa vezi ce o sa mai gugufulesc Cred ca e foarte bun, tu faci si chec foarte bun cu zeama de lamaie sau de portocala

Teo 1

21.02.2010, 21:14

nu e de iarna , nu e de ciocolata..... e cu lamaie si e racoritor!

Sylvia 1

21.02.2010, 21:34

Oanaaaa ce dor imi era de un guguluf mortal arata abia astept sa il vad si pe cel facut de bunica . Radem glumim dar e super simpatica forma

Oana 1

21.02.2010, 23:11

Da, Buni, cu suc de portocaleepreferatul meu. La reteta asta cred ca mergeau mult maibine batute albusurile separat, spuma, si puse apoi la sfarsit. Cred ca iesea mai inalt...ma rog, asa era reteta in cartea mea cu dulciuri @ Silvia, si mie imi place forma Si pentru ca mi-a ramas glazura de la panna cotta, a mers perfect pe feliile de guguluf , una cu cioco, una cu capsuni, iamiiiii

Rocsi 1

22.02.2010, 14:41

silvi0ara 1

22.02.2010, 14:57

Oana 1

22.02.2010, 15:26

Cate o felioara pentru fete, poftiti!

Miha 1

22.02.2010, 15:49

Si pentru mine?

Oana 1

22.02.2010, 16:50

Pai se poate?? Dar sa stii ca nu mai am topping de cioco

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu foi si ciocolata, bicolora