Grisine cu ierburi aromate

de Anett in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2017 | 4368 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

07.01.2017, 12:37

RuxyRux 1

07.01.2017, 12:45

Grisineee...chiar ieri ma gandeam ca n-am mai facut de mult timp! Super!

miki_a 1

07.01.2017, 12:49

Cu tarhon.....

Ancutsa 1

07.01.2017, 13:01

Crocante si gustoase!

Panacris 1

07.01.2017, 13:09

kytz 1

07.01.2017, 13:12

mirela0911 1

07.01.2017, 13:28

Ce bune or fi asa aromate!

Lau 1

07.01.2017, 13:32

ce bune is langa o bere

simona72 1

07.01.2017, 13:43

Foarte bune!

Rahela Velicu 1

07.01.2017, 13:58

alilianaa 1

07.01.2017, 15:10

CameliaR 1

07.01.2017, 15:49

Catalina L 1

07.01.2017, 18:44

frumoase sunt

Rocsi 1

07.01.2017, 20:46

Ce bune or mai fi!

diaconta 1

07.01.2017, 23:05

Bravo!!
Super sunt

katty 1

07.01.2017, 23:24

Bucataras Diana 1

08.01.2017, 09:19

Cred ca sunt tare bune. Chiar ieri imi spunea sotul ca a vazut o reteta de sticksuri si sa facem si noi

dantes 1

08.01.2017, 10:21

Bune!

oanapl 1

25.01.2017, 17:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele