Gris cu lapte

de divainbucatarie in Mancare copii, 7 Mar 2011 | 10871 vizualizari

COMENTARII (17)

DIANA B 1

07.03.2011, 09:25

Pap si io , chiar daca-s un copil mai maricel...

Lau 1

07.03.2011, 09:48

delicios

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:24

E preferatul meu de cand eram mica si pitica

divainbucatarie 1

07.03.2011, 10:34

Sigur ca da, Onesta si eu am papat!

divainbucatarie 1

07.03.2011, 10:34

Multumesc sufletista!

divainbucatarie 1

07.03.2011, 10:35

Asa e Ruxy, profit ca ii fac celui mic sa imi satsfac si eu pofta!

DIANA B 1

07.03.2011, 10:36

Ms mult DIVA

divainbucatarie 1

07.03.2011, 10:37

Cu placere!

RuxyRux 1

07.03.2011, 10:40

elena1988 1

07.03.2011, 11:14

kamy 1

07.03.2011, 11:58

divainbucatarie 1

07.03.2011, 12:09

Multumesc Elena!

divainbucatarie 1

07.03.2011, 12:12

Multumesc Kamy!

LUK 1

07.03.2011, 14:44

si mie imi place

divainbucatarie 1

07.03.2011, 18:02

Multumesc Luk!

eleny2010 1

23.03.2011, 14:49

cu siguranta ii voi pregati si micutei mele gris cu lapte. mai mult k sigur ii va placea.

divainbucatarie 1

24.03.2011, 08:21

Cred ca toti copiii adora grisul cu lapte.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte