Gratin de zucchini

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 14 Iun 2020 | 2405 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

14.06.2020, 19:34

Ai vrut sa le arati concurentilor de la" Chefi la cutite" gratinul?))) Foarte buni gratinatii tai!

RODIMUR 1

14.06.2020, 19:40

Buni, chiar n-am văzut emisiunea, numai am citit ceva azi pe net, dar poate că este o idee bună,... Și dacă mă încurajezi astfel, Buni dragă, eu îți mulțumesc din suflet!

Bunica 1

14.06.2020, 19:46

mirela0911 1

14.06.2020, 20:02

Un preparat tare bun1 As servi o portie!

RODIMUR 1

14.06.2020, 20:04

Mulțumesc frumos, Mirela! Te servesc cu drag...!

vasimur 1

14.06.2020, 20:20

katty 1

14.06.2020, 20:47

Bun trebuie sa fie gratinul tau!

madi_marin 1

14.06.2020, 20:52

Un preparat usor si gustos, potrivit pentru o masa de vara

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:02

Așa este, Madi! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Valclaudia 1

14.06.2020, 21:07

imi place!

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:39

Mulțumesc frumos, Andreea!

RODIMUR 1

14.06.2020, 21:39

Mă bucur, Claudia! Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

14.06.2020, 22:09

Mulțumesc frumos, Merișor!

Gherca Daniela 1

15.06.2020, 08:45

anca_rm 1

15.06.2020, 08:52

Ce preparat bun ne-ai adus , cred ca a fost minunat . Am sa incerc si eu, . Imi place ca nu i-ai prajit .

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:19

Viorica, nu cumpăr...!

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:19

Mulțumesc frumos, Daniela!

RODIMUR 1

15.06.2020, 09:21

Mulțumesc frumos, Anca! Daaa, în rețeta originală erau prăjiți, dar dacă tot trebuiau dați la cuptor, n-avea nici un rost să-i supra prepar...

Ksenya 1

15.06.2020, 09:46

Imi place, arata apetisant tare!

RODIMUR 1

15.06.2020, 10:10

Mă bucur mult că-ți place, Ksenya și-ți mulțumesc mult pentru apreciere!

Rocsi 1

15.06.2020, 19:51

Este mai bine ca ai renuntat sa ii prajesti, pentru ca trag mult ulei, ca si vinetele si iesea mai gras preparatul! Asa este numai bun!

RODIMUR 1

15.06.2020, 20:43

Daaaa, Rocsi, îți dai seama că m-am gândit înainte la toate avantajele și dezavantajele respectării întocmai a rețetei și am făcut cum a fost mai bine și mai sănătos...Doar nu gătesc de ieri... Mulțumesc frumos!

mihaelar63 1

15.06.2020, 23:26

Vroiam sa punctez
aspectul cu absorbirea de mult ulei . Vad ca Rocsi a fost mai rapida Tentanta reteta

RODIMUR 1

16.06.2020, 00:09

Mulțumesc frumos, Mihaela! Cam toată lumea știe că la prăjire, legumele (și nu numai) absorb mult ulei, dar poate este bine să tot amintim asta celorlalți... Îți dai seama că acesta este motivul pentru care am renunțat de la bun început la prăjire...

dantes 1

17.06.2020, 10:56

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Țușpais de dovlecei cu praz