Gogosi austriece umplute cu marmelada

de madi_marin in Dulciuri, 4 Feb 2017 | 6824 vizualizari

COMENTARII (19)

deyutzky 1

04.02.2017, 22:13

ce frumoase sunt!

Andra_Constantinescu 1

05.02.2017, 00:41

O bunătate!

oanapl 1

05.02.2017, 11:41

Ce bine arata!

madi_marin 1

05.02.2017, 11:54

Fetele, multumesc!

Dulciuri cu Georgiana 1

05.02.2017, 14:47

Imi plac !

Bya Ralu 1

05.02.2017, 16:34

ce faine sunt

MotanLaOale 1

05.02.2017, 18:24

katty 1

05.02.2017, 21:45

Delicioase!

Catalina L 1

06.02.2017, 12:18

excelente

dantes 1

07.02.2017, 06:45

Delicioase!

Criss 1

07.02.2017, 09:04

Rocsi 1

07.02.2017, 20:21

Sunt minunate!

kytz 1

08.02.2017, 23:21

Bune!

mihaelar63 1

09.02.2017, 00:10

miki_a 1

09.02.2017, 14:06

Tare frumușele și deliciase!

nuky 1

26.02.2017, 13:56

Am doua intrebari:
- daca nu am cuptor cu ventilatie,care e temperatura si daca ies la fel?
- daca se pot umple cu branza in loc de marmelada.
Cu stima, Violeta

madi_marin 1

26.02.2017, 18:26

multumesc! ma bucur ca va place reteta!

madi_marin 1

26.02.2017, 18:30

Violeta, desigur ca se pot umple si cu branza, insa trebuie sa fie mai scursa, deci nu umeda. In ceea ce priveste temperatura, ma gandesc ca la foc mediu e cam acelasi lucru, iar ventilatia poate sa lipseasca. Sigur trebuie sa iasa. Eu nu am incercat si nu mai sunt obisnuita cu un cuptor obisnuit ca am demult un cuptor mai ,,rasarit,, ,insa putem adapta. Sper sa incerci reteta, varianta cu branza, si sa ne arati rezultatul

Ela68 1

27.02.2017, 08:56

mmmmmmmm, apetisante !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi "Petit chinois"