Gogosele pentru "zupa"

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 3582 vizualizari

COMENTARII (14)

ionix 1

19.10.2010, 17:11

misto

ionela2682 1

19.10.2010, 17:17

Uite de asta nu stiam!

lia maria 1

19.10.2010, 17:29

super taream sa incerc si eu

adasev12 1

19.10.2010, 17:33

interesant...ce buna ar fi o supa de chimen....n-am mai mancat de cand eram acasa la mama

ela 1

19.10.2010, 18:16

ce gogosele....

Corinuta 1

19.10.2010, 18:30

Mersi,Ionix

Corinuta 1

19.10.2010, 18:34

Ionela, nici eu, dar invatam ceva in fiecare zi

Corinuta 1

19.10.2010, 18:35

Liamersi

Corinuta 1

19.10.2010, 18:36

Ada, eu n-am mancat niciodata, pana acu'

Corinuta 1

19.10.2010, 18:36

Ela, sa inteleg ca nu-ti plac?

kamy 1

19.10.2010, 20:05

interesante

Corinuta 1

20.10.2010, 22:58

Kamy

nadina73 1

21.10.2010, 17:13

si asta la favo

Corinuta 1

21.10.2010, 18:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor